Pitäkää minut ajan tasalla | Mallit | Uusi Transporter 6.1

Näin saat tietää uudesta Transporter 6.1:stä ensimmäisenä.

Uusi Transporter 6.1 on Suomessa loppuvuodesta. Haluatko että kerromme sinulle heti kun pääset tutustumaan, koeajamaan ja tilaamaan? Täytä yhteystietosi.

Volkswagen-verkosto saa lähettää minulle tietoa tuotteista ja palveluista.

Valitse ainakin yksi yhteydenottotapa.

Rekisteriseloste
Sulje rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Lomakkeen kautta tietokantaan tallennetaan vain K-Auto Oy:n ja sen jälleenmyyjäverkoston myynti- ja huoltotoimintaan liittyviä käyttäjätietoja.

Tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja niiden keräämisen käyttötarkoituksena on asiakaspalveluun, markkinointiin sekä myynti- ja huoltotoimintaan olennaisesti liittyvä yhteydenpito. Tietoja ei luovuteta K-Auto Oy:n, sen jälleenmyyjäverkoston tai sen teknisten palveluntoimittajien ulkopuolelle.

Hakijalla on henkilötietolain 26§:n mukaan oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja on tallennettu tietokantaan. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjälle kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna tai esittää pyyntö henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

Yhteydet henkilörekisteriasioissa:

Asiakaspalvelu
K-Auto Oy
Tikkurilantie 123
PL 140
01511 Vantaa

puh. 010 5338 300
(Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.)